Дисципліна формує у здобувачів освіти знання про хімічний склад і властивості основних компонентів харчової сировини і готової продукції, їх перетворення під дією різних чинників, роль води як компонента харчових продуктів, інших речовин, що впливають на якість і безпеку продуктів харчування, поняття раціонального харчування, а також уявлення про методи аналізу харчових продуктів.

Курс розроблено для студентів факультету хімії, біології і біотехнологій спеціальності "Хімія"

Курс призначено для здобувачів освіти першого року навчання спеціальності "Хімія" і містить матераіли, необхідні в роботі хіміка при використанні пакету програм Microsoft Office, а також спеціалізованих пакетах хімічної графіки та пошуку хімічної інформації в мережі Internet.

Цей дистанційний курс розроблено для вивчення нормативної дисципліни "Хімія полімерів" студентами денної і заочної форм навчання ступеня освіти "Бакалавр" спеціальності "Хімія"

2212_fullimage_Plastices_Polymers_1_455x255.jpg2212_fullimage_Plastices_Polymers_1_455x255.jpg